Snyggt med vägglampor

När man talar om vägglampor, så är det just lampor att ha på väggen. Ska du köpa vägglampor, så finns det många olika att hitta hos Lavanille. De har vägglampor i trä, andra sorters vägglampor samt även andra snygga lampor som:

  • Taklampor
  • Bordslampor
  • Golvlampor
  • Spotlights
  • Fönsterlampor
  • Badrumslampor

Sedan finns det även annan typ av belysning samt att de även har en hel del annat för hemmet.

Välja rätt vägglampa

När det gäller vägglampor och välja en sådan, så finns det en del saker att tänka på. Mycket beror på vilket rum den ska hänga i samt vad den är tänkt att användas för. Det finns inga direkta regler för hur högt eller lågt en vägglampa ska hängas, utan det kan du anpassa själv till vad du ska ha den för.

En vägglampa kan vara smidigt att ha i vardagsrummet. Den kan då vara ett komplement till taklampan eller som en lampa att ha för att se då du ska pyssla, läsa, eller annat vid.

I sovrummet är det även bra att ha vägglampor, som en slags läslampa vid sängen. Då en vid varje sida av sängen.

Vägglampor för andra rum

Hallen är även det ett rum där det passar bra med en vägglampa. Den kan vara vid en spegel eller hänga ensam och vara en form av stämningsbelysning den tid ingen vistas i hallen. Vägglampan är även en bra lampa i barnens rum. Dessa finns då ofta i fina former och färger. Sedan passar det även bra med en vägglampa i gästrummet och till och med på toaletten och badrummet. På Lavanille kan du hitta rätt vägglampa för rätt rum.