Öppet hus på Spendrups i Grängesberg

Lördag 28 september 2019
Tid: 10:00–14:00
Plats: Spendrups, Grängesberg

Ingen föranmälan krävs.

Mer information finns på spendrups.se/oppethus

Kom och upplev bryggeriet från insidan!

I samband med Ludvikas 100-årsfirande öppnar Spendrups dörrarna till bryggeriet i Grängesberg för allmänheten. Ta chansen att gå en rundtur i fabriken, se dryckernas väg från tappning till färdigvara och titta upp i höglagret.

Du får samtidigt en inblick i Spendrups som företag – historiken, framtidsvisionen och en mängd roliga fakta.

 

”Hur tar jag mig till bryggeriet?

Det kommer att gå tre bussar i skytteltrafik mellan Ludvika Station och Grängesbergs station mellan 09:30 och 15:30. Från stationen är det ett par hundra meters gångväg till insläppet vid bryggeriet.

Om du tar bilen hit, räkna med något begränsade parkeringsmöjligheter. Det kommer att finnas parkeringsvärdar på plats för att hjälpa till. Vi räknar med många besökare, så ett tips är att vara ute i god tid.”

”Hur är det med barnvagnar och rullatorer, rullstolar, permobil etc?

Spendrups Bryggeri är en fabriksmiljö. Därför har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot barnvagnar inne i verksamheten, och även begränsade möjligheter att ta emot besökare med större funktionshinder. För dessa kommer vi att kunna visa en del av anläggningen, men inte hela. Har du mindre barn med dig, använd gärna bärsele eller liknande. Barnvagnar lämnas med fördel hemma, eller i bilen! ”