Lådbilstävling Broracet 18/5-2019

”Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets tävlingsbestämmelser samt denna tävlingsinbjudan.”

Den som deltar i tävling gör detta under eget ansvar och på egen risk, arrangör eller funktionär kan således inte utan vållande göras ansvariga för person- eller sakskador som under tävling drabbar deltagaren.

Ludvika Motorsällskap inbjuder till Broracet i Ludvika den 18 maj 2019. Banan kommer att vara i backen vid Nya Kajbron, vägen kommer att vara avstäng från Lidl. Underlaget är asfalt och banan är ca 100 meter lång. Tävlingen kommer att köras med elimineringsstege utan tidtagning.

Klasserna indelas i 7-10 år, 11-14 år och över 14 år. Priser till de fem första i varje klass.

Heltäckande kläder, hjälm (Cykel), handskar och riktiga skor rekommenderas.

På Ludvika MS hemsida ludvikams.com finns lådbilsskolan och ritningar på den enklaste lådbil som vi rekommenderar. Inbjudan till uppvisningsklass utom tävlan, där konstruktionen inte behöver följa regelverket.

Anmälan och besiktning från klockan 08.00. Första start klockan 10.00 Ingen startavgift

Anmälan sker via mail till eriksson.golan@telia.com senast 10 maj 2019. Upplysningar om tävlingen, Johan Eriksson 070-684 51 67.

Välkomna till en trevlig dag Ludvika Motorsällskap

Dela med dig av bygget

Vi vill gärna ta del av ert arbete med att bygga årets lådbil. Lägg gärna upp bilder med hashtag #ludvika100 eller skicka in en bild till oss så kan vi publicera den i våra kanaler.

Mer information kommer.
Bild: Ludvikabilder